• WINKELDIEFSTALBEVEILIGING

Voor de meeste winkeliers is het tegenwoordig helaas een regelmatig terugkerend verschijnsel: winkeldiefstal. Gelukkig zijn er goede preventiemiddelen om het risico enorm te verminderen.
Hoe werkt het ?
Over het algemeen werkt een artikelbeveiliging systeem met behulp van elektronische poortjes en labels (stickers of tags) op de producten zelf. Als het artikel waaraan het label of sticker is bevestigd wordt meegenomen, zonder dat het label door de winkelmedewerker wordt verwijderd of gedeactiveerd, dan gaat het alarm af.

QF Superscan elektronica:
Tegenwoordig worden systemen meer geconfronteerd met externe storingsfactoren. Voorbeelden hiervan zijn: antennesystemen van andere winkels, elektrische schuifdeuren, klantenregistratie- en kassasystemen, gasontladingslampen etc. Deze storingsfactoren dragen er sterk toe bij dat het goed functioneren van een antennesysteem bemoeilijkt wordt en dit kan leiden tot onnodig vals alarm en mindere detectie van tags.
Previcon kan U een beveiligingssysteem leveren welke nagenoeg geen hinder ondervindt van bovengenoemde storingsbronnen m.b.v. QF Superscan elektronica. Onze antennesystemen zijn standaard uitgerust met de QF Superscan elektronica. De vernieuwende, geavanceerde digitale elektronica zorgt ervoor dat het antennesysteem geheel zelfinregelend is en flexibel kan worden aangepast aan ongewone of moeilijke installatieomstandigheden. Nadat het systeem zichzelf heeft ingeregeld is het nagenoeg ongevoelig voor externe storingsfactoren en behoudt een uitstekende detectie van tags. Onderhoud en eventuele reparaties kunnen mede door de modulaire opbouw zeer efficiënt worden uitgevoerd. U zult de komende jaren gewaarborgd zijn van een optimale signalering van winkeldiefstal.
DETECTIESYSTEMEN


Menhir
Menhir Plexi

Hyper system
Glass system

DESIGN ANTENNES

Previcon levert naast de standaard modellen ook “custom made”antennes die geheel afgestemd kunnen worden op uw specifieke wensen, mits deze binnen de technische mogelijkheden en kwaliteitseisen vallen.

KLANTTELSYSTEMEN

Previcon heeft tevens in haar pakket een klantenteller (conversieteller). Deze is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig zelf te plaatsen. De teller is te leveren in een ‘stand alone’uitvoering of te integreren binnen een bestaand antennesysteem (zie foto).
Technische gegevens:
Stand alone afmeting 80 x 61 x 22mm Batterij gevoed
Geïntegreerd batterij gevoed of gevoed via antenne systeem


Standaloneteller

Geïntegreerd

Close up geïntegreerd